keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kiinteistönvälitysliike etsii kumppania tositarkoituksella

Taas se tulee, yksi miellyttävimmistä alkuvuoden tapahtumista. Rakennusmessut. Messujen tarkoitus yleisölle on tietysti saada vinkkejä talon rakentamiseen tai vanhan remontoimiseen. Hyviä tarjouksia riittää ja moni toimija satsaa juuri näille messuille tosissaan. Syy siihen miksi kiinteistönvälitysliike Huoneistomarkkinat on isosti esillä messuilla, on tietysti yksityisten asiakkaiden, kodin vaihtajien tavoittaminen. Toinen ihan yhtä hyvä syy on rakennusalan toimijoiden tapaaminen.
Tämä hahmogalleria on valmiina suosittelemaan juuri sinua mikäli palvelusi pelaa
Toimiva yhteistyökumppaniverkosto on yksi Huoneistomarkkinoiden 20-vuotisen menestystarinan avain jo 90-luvulta lähtien. Nyt kun muukin Suomi on mukavasti herännyt verkostoitumaan, me konkarit haluamme parantaa verkostomme tarjoamien palveluiden laatua jatkuvasti. Yrityksemme tärkein agenda on tarjota ehdottoman laadukasta ja nopeaa kiinteistönvälityspalvelua asiakkaillemme. Tämä ei onnistu ilman hyviä ystäviä, jotka juoksevat yhtä tehokkaasti kuin me välittäjät itse.
Kiinteistönvälitys ei ole pelkkää myyntityötä. Se on asiantuntijatyötä, joka on monen hyvin tärkeän alan risteyskohdassa. Myynti on jokaisen välittäjän tärkein ase, mutta hyvänä kakkosena tulevat tuiki tärkeät yhteistyökumppanit ja niiden kattavat palvelut. Ei auta myydä pelkkää asuntojen välityspalvelua, kun kodinvaihtaja tarvitsee myös muuton, remontin, asuntolainan, kotivakuutuksen ja sisustussuunnitelman. Tarpeen ovat myös arkkitehdit ja puunkaatajat. Huono-onnisimmat asiakkaamme tarvitsevat perunkirjoittajan ja kuolinpesän tyhjentäjän.
Arto, Marko, Raija, Kaleva ja Meri
Monet tuntemamme yrittäjät ovat sen jo huomanneet, monelta se on jäänyt ymmärtämättä: mikään ei ole niin tehokas oman firman ulkopuolinen myyntikanava kuin ympäri maakuntaa suhaava, vakuuttunut kiinteistönvälittäjä. Jos siis oman yrityksesi tarjoamat palvelut tai tuotteet viittaavat lievästikään asunnonvaihtoon, ei ole huono idea verkostoitua paljon kauppaa tekevän kiinteistönvälittäjän kanssa ja vakuuttaa hänet. Välittäjät ovat tottuneet suosittelemaan, meissä asuu luontainen pulmanratkaisija, joka haluaa ratkaista asiakkaan ongelman saadakseen kaupat sovittua. Oikeastaan mikä vaan kaupanteko lämmittää aina, vaikka siitä ei itse hyötyisikään rahallisesti. Lisäksi välittäjät tykkäävät puhua paljon ja kaikenlaista.
Pia, Kalle, Heli, Ari, Rani ja Päivi
Huoneistomarkkinoiden verkostoja on punottu noin 20 vuotta ja aika paljon ylikin Turun seudulla, tästä firmasta löytyy varmasti sopiva kytkös mihin vaan tarvitsemaasi. Meitä on 11 ihmistä, tapaamme kaikki päivittäin vaihtelevan määrän lisää uusia ihmisiä. Matematiikka on helppo. Asiakastapaamisissa harvoin höpötellään pelkkää asunnonvaihtoa. Ei ole missään nimessä erikoista, että asiakkaani voi löytää kauttani vaikkapa hyvän kampaajan.
Tule siis Rakennusmessuille halliin C ihan siihen kahvilan eteen ja tutustu meihin. Jos olemme jo vanhoja tuttuja, tule silloin varsinkin ja juodaan kahvit. Rennosti ja sopivalla porukalla hyvä tulee, ihmisten kanssa kaupat solmitaan, ei mainostaulujen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti