perjantai 12. helmikuuta 2016

Uusi ilme kaapista ulos

Tämä vauhdikas välitysliike on nyt muuttunut. Porukka on sama vanha ja hulvaton sketsihahmogalleria, mutta visuaalinen ilme on tuotu ysäristä tähän päivään. Nyt on uutta logoa, käyntikorttia, ulkoteippausta ja ties mitä härpäkettä. Muuttuneen ilmeen takana on myös syvempi tarkoitus. Nykyajan kiinteistönvälittäjä ei voi enää seisoa näytöllä kylttinsä vieressä ja odotella että ostaja tulee, vaan on syytä olla aktiivinen ja aikaansaava. Valveutuneet asiakkaamme ovat vaativia, ja meidän on syytä tarjota parasta itseämme pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä.

Aito välittäminen on ollut tyylimme aina, näin pitkän linjan välitysliikkeellä siitä on tullut elämäntapa. Kiinteistönvälitys on työnä siitä erityinen, että se on hyvin yrittäjämäistä. Hommia painaa provikkapalkalla meistä jokainen, eikä myynti rullaa ja tiliä tule jos asiakkaat eivät ole tyytyväisiä ja suosittele meitä eteenpäin ystävilleen ja perheelleen. Kalevan hanskat eivät tipu kellon lyödessä neljä, vaan vapaallakin illan peurajahdissa äijä vastaa puhelimeen. Jos tunnistat Merin jumpassa Elixiassa, saa tulla juttelemaan asuntobisneksistä. Kauppahan se on aina mielessä.

Asiakaspalvelumme parantamiseksi olemme päättäneet alkaa hyödyntämään myös pitkän historian aikana kehittynyttä yhtistyöverkostoamme. Tarkoitus on, että meiltä saat yhdellä soitolla kaikki asunnonvaihtoon liittyvät palvelut. Porukkamme osaa suositella reippaat muuttomiehet, remppaajat, siivoojat ja kuntotarkastajat. Yhteistyöyritysten edustajat ovat meille vanhoja tuttuja, joten palvelu pelaa nopealla aikataululla. Useasti palvelut saa hieman edullisemminkin, kun välissä on joku suositteleva taho. Räätälöity palvelu, se on sitä nykyaikaa. 

Muutoksemme kantava voima on ollut itse maisteri Arto Koski, jolla jäätävän pitkästä kokemuksesta huolimatta tuntuu riittävän virtaa kuin vissypullossa uusiin juttuihin. Jokainen joka Kosken tuntee, tietää mistä on kyse. Visuaalisen ilmeen luomisessa on ollut apuna ammattilaisia mainostoimisto Perjantailta ja Lavealta sekä Mobiilimarkkinointi Roudalta. Olemme kuitenkin olleet myös itse vahvasti mukana uuden luukkimme luomisessa, tarkoitus oli tehdä siitä nykyaikainen ja rento mutta silti arvokas, vähän niinkuin me itsekin. Nyt olemme poistaneet myös Karppisen käyntikortista faksinumeron. Makken faksiasiakkaille tiedoksi, että kuuma linja kyllä toimii vielä, mutta emme kehtaa sitä enää mainostaa. 


Uudet tuulet ja muutos eivät tarkoita kuitenkaan sitä, että luopuisimme siitä missä olemme parhaita: edelleenkin meillä on Turun vikkelimmät jalat ja saat meidät kiinni aina. Haluamme myös jatkossa olla vanhojen asiakkaidemme luottamuksen arvoisia, ja pyrimme myös kehittämään suositus- ja yhteistyöverkostoamme parhaamme mukaan aikataulujen salliessa. Päätoiminen ja tärkein hommamme on edelleenkin myydä asuntoja, ja siinä meillä on vahvat perinteet sekä katse päättäväisesti kohti tulevaisuutta.


Meri Saukkoriipi